Miratge. Qué fàcil es proposar des de la seguretat d'un sou segur




Diu el molt honorable Senyor Aznar, com ho han dit altres personatges i entitats, com el Banc d'Espanya o el també expresident, el Senyor  Felipe González, que l'edat de jubilació s'ha de endarrerir, en concret, el Sr. Aznar proposa que fins als 70 anys.


Que fàcil és fer aquesta proposta quan disposes d'una paga de per vida pel fet de ser expresident, que fàcil és fer aquesta proposta quan disposes d'una cadira a un Consell d'Administració d'una gran empresa, "por los servicios prestados", amb un senyor sou, que fàcil és fer aquesta proposta des d'un "megayate surcando los mares", que fàcil és fer aquesta proposta quan la teva jubilació està assegurada, passi el que passi.

Senyor Aznar, Senyor González, Senyors del Banc d'Espanya, perquè no renuncien vostès a les pagues vitalícies, que legalment li corresponen?, perquè no renuncien a les seves cadires a Consells d'Administració que els hi aporten uns sous d'escàndol?

Senyors Aznar i González, perquè no lis demanen als seus partits que eliminin les portes giratòries i eliminin pagues vitalícies pel fet de ser un expresident o exministre?

Demanin a un miner o a un mestre de casa, per posar uns exemples, que els hi sembla estar dins la mina o dalt una armada als 70 anys. Però com vostès han perdut qualsevol contacte amb la vida terrenal, vostès açò no ho saben.

Vagin a una obre o una mina i vegin la realitat del més comú dels espanyols, aquesta realitat que  molts anys que vostès van deixar de veure.

Abans de seguir augmentant l'edat de jubilació hi ha moltres altres mesures que es pòden pendre, com les abans esmentades, eliminaciío de portes giratories, eliminació de pagues vitalícies i simplement deixar de fer l'esport preferit d'alguns dels seus companys de professió, robar. Així ens ahorraríem un bon grapat d'euros.

Mentres tantfaríen bé estar amb la boca tancada i no donar lliçons que moralment no podeu donar.

Tots els articles d'opinió d'aquesta secció els trobareu al seguent enllaç:

Comentaris