El temps a Menorca. Predicció per dies 22, 23 i 24 de Febrer. Petit canvi de temps entre dijous i divendres

Dades recollides a l'Estació Meteoclimàtic de Sant Lluís d'en Xavi Pons.

Temperatura màxima: 16.3 Temperatura mínima: 9.4 Temperatura actual (21 h): 11.1 Vent: 19 Km/h SE

Dia de tranquilitat meteorològica, com venim tenint aquest mes, amb vent fluix, amb predomini de S i SE, algunes boirines matinals i temps asolellat, com veim a l'imatge del satèlit. Les temperatures s'han mantingut sense canvis les màximes i lleugerament més baixes les mínimes. 

Predicció per demà dimecres 22 de Febrer
La situació per demà serà molt semblant a la d'avui, amb cel molt poc ennigulat, tot i que podríen aparèixer alguns niguls alts, a diferència d'avui. Seria l'unic canvi respecte a avui. Les temperatures es mantindran com les d'avui o en lleuger ascens les màximes, d'uns 16-17 graus, mentres que les mínimes es quedaran al voltant dels 9 graus. Vent gairabé encalmat.

Predicció per dijous 23 de Febrer
Per dijous esperam un petit canvi de temps. Al matí tindrem algunes boirines matinals que donaran pàs a cels amb niguls alts. A partir de mig dia s'espera un augment dels niguls, amb possibilitat que a darreres hores puguin caura alguns ruixats debils, que podríen anar acompanyats de fang. Temperatures sense canvis o lleuger ascens. Vent de Llebeig, en general fluixos, amb alguna ratxa moderada a final del dia.

Predicció per divendres 24 de Febrer

Cel ennigulat amb possibilitat d'algunes pluges debils que podríen anar acompanyades de fang fins a mig dia. El cel quedaria amb alguns intervals de niguls al capvespre. Temperatures mínimes en lleuger ascens, al voltant dels 10 graus, i màximes al voltant dels 16 graus. El vent augmentarà al capvespre, girant a Tramontana moderada

Previsió a mig plaç
Dissabte al matí quedarà encara vent moderat de Tramontana, que anirà afluixant al llarg del dia. Per quedar fluix de cara a diumenge i dilluns, dia en que giraria a Migjorn. El cel s'anirà aclarint a partir de mig matí de dissabte, fruit de l'entrada de les altes presions, com mostra el mapa d'issobares de dissabte al mig dia, quedant el cel pràcticament destapat, tant diumenge com dilluns. Les temperatures devallaríen lleugerament dissabte, per recuperar-se diumenge i dilluns, tornant a fregar els 16 graus entre diumenge i dilluns. Més enllà, no veim canvis com a mínim fins dijous, en que podria entrar algo de vent i una lleugera devallada de temperatures. Per tant, acabaríem el mes de Febrer amb bon temps i temperatures molt agradables, tal com ha estat la tònica de la major part del mes.

Comentaris