El Temps a Menorca. Predicció per dies 21, 22 i 23 de Ferbrer. Continuarem amb temperatures molt agradables i bon temps

Dades recollides a l'Estació Meteoclimàtic de Sant Lluís d'en Xavi Pons.

Temperatura màxima: 16.2 Temperatura mínima: 8.1 Temperatura actual (21 h): 10.1 Vent: 27 Km/h E

Dia amb molt de sol i molt pocs niguls, amb unes temperatures molt agradables, com venim tenit durant gran part d'aquest mes de Febrer, amb màximes que han superat els 16 graus. Les mínimes han devallat respecte de les d'ahir i s'han quedat als 8 graus. Vent fluix del E, que durant el capvespre s'ha encalmat. Com veim a l'imatge del satèlit els niguls es queden al sud de la península, amb la borrasca situada al SO.

Predicció per demà dimars 21 de Febrer
Com veim a aquest mapa seguim baix el domina de les altes pressions, lo que ens donara un temps bastant estable. Tindrem un dia bàsicament amb sol, amb la possibilitat d'algun nígul decoratiu, El vent bufarà fluix de Tramontana, quedant encalmat al capvespre. Les temperatures mínimes pujaran lleugerament, al voltant dels 9 graus, i les màximes estaran al voltant dels 15-16 graus.

Predicció per dimecres 22 de Febrer
Tindrem un dia amb alguns niguls alts, sense gaire importància, que en general deixaran veure el sol la major part del dia.  Les temperatures es mouran entre els 15-16 graus de màxima i els 8-9 de mínima. El vent serà fluix de direcció variable.

Predicció per dijous 23 de Febrer

El cel estarà gairabé net de niguls, amb alguns niguls alts i mitjans. Les temperatures podrien pujar lleugerament, com veim al mapa de temperatures a 1500 metres d'alçada amb temperatures que freguen els 10 graus positius, lo que es traduirà en temperatures al voltant dels 16-17 de màxima i 9 de mínima. Vent de Llevant i Llebeig, en general fluix.

Predicció a mig plaç

El mapa de pluges per divendres mostra la possibilitat que un front pugui fregar les Balears, tot i que serà just just fregar, perquè no s'espera que acabi d'afectar de plè a la nostra zona. Per tant, divendres podríem tenir un dia algo més enigulat, amb possibilitat, durant el matí, d'alguna pluja dèbil. Al llarg de la tarda desapareixeria aquesta possibilitat, quedant alguns intervals de niguls, que anirian disminuint dissabte i diumenge. Si sembla que podriem tenir vent moderat, de Gregal divendres, que disminuiria dissabte i giraria a Ponent, tant dissabte com diumenge. Les temperatures podrien devallar lleugerament divendres, per tornar a pujar de cara a diumenge. Per tant i resumint, canvis poc significatius els que tindrem al llarg dels proxims dies, amb temperatures molt agradables per l'època de s'any en la que ens trobam, amb niguls divendres i més sol dissabte i diumenge.

Comentaris