El Temps a Menorca. Predicció per dies 16, 17 i 18 de Gener

Dades recollides a l'Estació Meteoclimàtic de Sant Lluís d'en Xavi Pons

Temperatura màxima: 16.5 Temperatura mínima: 13.4 Temperatura actual (21:00 h): 13.6 Pluja: 0 l Vent: 27 Km/h SE

L'imatge del Satèlit d'avui mig dia ens mostra el cel destapat a la nostra illa
El dia ha amanescut, tal com havíem previst, amb algunes boires, que s'han disipat a primeres hores, deixant un cel pràcticament clar de níguls, tot i que el capvespre han crescut algunes enigulades de tipus baix, que podrèn desembocar amb nous bancs de boira. Les temperatures mínimes han pujat i les màximes han devallat lleugerament, tot hi que hem tingut un dia molt agradable, amb vent molt fluix de Xaloc.

Previsió per demà dijous 16 de Febrer
Les isobares ens mostren que demà tornarem a tenir un dia tranquil
Tindrem un dia d'intervals de niguls, que poc a poc aniran desapareixent, deixant un capvespre amb el cel bastant clar, encara que es poden formar, puntualment, alguns bancs de boira matinals. Les temperatures es mantindran estables o en lleuger descens les mínimes, entre els 15-16 i els 11-12 graus. Vent fluix de Llevant i Xaloc.

Previsió per divendres 17 de Febrer

El cel estarà dominat per els intervals de níguls, en general poc importants, amb formació d'algunes boirines o bancs de boira matinals. Temperatures sense canvis, entre els 14-15 i els  10-11 graus. Vent fluix de de Xaloc.

Previsió per dissabte 18 de Febrer
Continuarem dominats per les altes presions, amb un temps bàsicament asolellat, amb alguns intervals de níguls baixos i boires a primeres hores. Temperatures estables o en lleuger descens, entre els 14-15 i els 10-11 graus. Vent, en general encalmat.

Previsió a mig plaç
El mapa d'isobares per diumenge ens mostra més niguls i vent moderat que anirà girant a gregal. A l'imatge d'abaix veim la previsió que fa Windgurú, que confirma aquest petit canvi de temps. No esperem grans pluges, però  si que podríem veure pluira diumenge a darrera hora i dilluns al matí. Després aniríem cap a cels amb més clarianes

Podríem tenir un petit canvi de temps entre diumenge i dilluns, ambdós dies tindríem més presència de níguls, amb possibilitat d'alguna pluja entre diumenge capvespre i dilluns de matí. Dimars podríem tenir més estones de sol. El vent anirà girant a Gregal diumenge, amb alguna ratxa moderada entre diumenge capvespre i dilluns, disminuint dimars a fluix. Les temperatures devallarien lleugerament, especialment les minimes, diumenge, que no arribaríen als 10 graus. Les màximes es mouran al voltant del 13-14 graus.

Avui volem acabar sa predicció amb una imatge de bon temps, com el que hem tingut avui, amb sol i cel net del matí. Açò és el que veim a aquesta fotografia den Toni Tudurí Olive, del Poble de Pescadors, una imatge molt caracteristica den nostre municipi.
Foto: Toni Tudurí Olives

Comentaris