El Temps a Menorca. Predicció per demà dia 24 de Febrer. Algunes pluges i vent de Tramontana

Dades recollides a l'Estació Meteoclimàtic de Sant Lluís d'en Xavier Pons

Temperatura màxima: 17.6 Temperatura mínima: 11.7 Pluja: 0.4 Vent: 31 Km/h S

Avui per questions de tmenps feim una predicció reduida.

En el dia d'avui hem tingut el cel tapat, en major part de niguls alts i pols en suspensió, amb pluges molt dèbils a darrera hora d'es capvespre, que venien acompanyades de fang.
Imatge del satèlit d'avui capvespre

Predicció per demà dia 24 de Febrer

Esperam un dia algo més plujós del que prevèiem ahir, amb pluges debils, localment modaredes, que anirien acompanyades de fang i puntualment acompanyades de tempesta. Així i tot sembla que les pluges més importants es quedarien al sud de les illes. Les temperatures màximes devallaran lleugerament, i podrien no passar dels 14-15 graus, mentres que les mínimes es quedaran en torn als 10-11 graus. El vent anirà girant a Tramontana i Gregal, al capvespre amb alguna ratxa que pot superar els 60-70 Km/h

Predicció per els pròxims dies

Dissabte quedarien restes d'inestabilitat al matí, amb alguna pluja dèbil a primeres hores. A partir del mig dia el cel s'aniria aclarint. Diumenge el cel estarà en general poc ennigulat. El vent bufarà dissabte encara moderat de Tramontana, disminuint a darreres hores del dia, quedant fluix diumenge, i girant al llarg del dia a Llebeig.  Les temperatures de dissabte no superaran els 13-14 graus, tornant a pujar lleugerament a partir de diumenge.

Comentaris