Un poble sense esports?

Aquets dies ens inunden a propaganda electoral, en la bústia de casa, en la porta de la escola, en la porta del Poliesportiu, al Plà de Sa Creu...ses promeses de cara als propers 4 anys.

Llegesc amb atenció els programes electorals, amb especial atenció a lo que es refereix a esports, i un s'en du una desagradable sorpresa.

Consider que l'esport es una eina fonamental en el desenvolupament de l'educació dels nens i nenes. L'esport transmet uns valors que es poden traslladar al dia a dia d'una persona, evitant també que els nens i nenes de Sant Lluís estiguin "tirats" per el carrer, al igual que ho aconsegueix amb altres activitats no esportives, com pintura, música, teatre o moltes altres, que ajuden a formar bons nens i nenes per el futur i allunyar-los de mons oscurs que porten per molt mal camí.

Com dèia abans, la veritat es que m'he enduit una desagradable sorpresa amb l'àrea d'esports. Els programes electorals a penes fan referència a aquesta regidoria, i alguns inclús ni en parlen. Només un partit te 3 punts relacionats amb l'esport dins el seu programa, un altre partit l'unic punt relacionat amb l'esport es la construcció de pistes de padel. Dels altres dos grups, o no es pronuncíen o no ho he sabut veure.

No es temps de grans infraestuctures, ho sé, però si es temps de seguir i augmentar l'estalonament a les entitats esportives que realitzen una gran labor social, d'apostar per la millora d'instalacions, de fomentar l'esport desde ben petits, desde l'escola, de facilitar l'accés a qualsevol activitat esportiva a tothom i com no, també millorar les instalacions esportives que tenim acutalment, 

Un exemple es el Poliesportiu, en el que s'han realitzat millores, sense dubte, però que en necesita d'altres. No vull dir una barbaritat però el que ès segur es que per el Poliesportiu hi pàssen centenars de persones que es troben que les instalacions no disposen, per exemple de suficients vestidors. Com aquest exemple en trobaríem més.

S'han reunit amb entitats esportives per parlar de les necesitats reals de l'esport a Sant Lluís?. S'ha consultat amb experts amb aquets temes que es pot fer per millorar aquesta àrea?. S'ha fet un estudi de les prioritats dins l'àrea d'esports?. 

Es oblid?, deixadessa? o simplement que no es farà rès en aquesta àrea?.

Diuen que un poble sense cultura està comdemnat, jo hi estic ben d'acord, i a més afegiré que un poble sense esport també hi està.

P.D.: Pot semblar aquest escrit una defensa del PP de Sant Lluís. Rès més lluny de la realitat. Els que me conèixen saben quina es sa meva ideologia política, i està molt enfora del PP. Però a dia d'avui, en matèria d'esports es l'unic partit que hi dedica unes retxes al seu programa electoral.

Comentaris