Que venen els comunistes!!!!!

Aquesta sembla ser sa gran frase dels dos "grans" partits, i ho po entre cometes perque sembla que ja no hi ha nomes dos grans partis, si no que s'hi suma un tercer.

I s'argument d'aquets dos grans partis es simlement aquest, s'argument de la por, de la descalificació i del despestigi, però autocrítica 0 patatero com diuen en castella.

Agafen el camí equivocat. Es cert, les espectatives de PODEMOS no son ses millores que mos poguem imaginar per un futur. però alguns s'haurien de demanar....per què hem arribat a aquesta situació?. Per què si son tant dolents aquets nou comunistes estan a vont estan?. Quant de malament ho han fet el PP_PSOE perque la gent confii amb PODEMOS?.

Si la gent es decanta per una opció com PODEMOS serà perque lo que tenim ara es pitjor a ulls dels votants no?. No es hora que es posin a construir i renovar per canviar la situació?.

Escoltava ahir un videoblog que donava en el clau, sa gran sort es que aquest país a canalitzat la seva ira cap a una opció política i no ho ha fet sortint al carrer, perque les consecuències haurien pogut ser inimaginables en una societat civilitzada del segle XXI. Com a minim haurem d'agrair a PODEMOS que la gent no hagi provocat una autèntica revolució al carrer de consecuències inimaginables.

Deixin de mirar cap a un altre banda, de tirar balons fora, amb segons quins temes aquesta tàctica haurà funcionat però amb aquest ja no. Es posin a fer feina, renovin els seus partits, però no a mitges, renovació total i gent que ilusioni, si no ja saben el que els espera....els comunistes!!!!, que son infinitament menos dolents que tots voltros junts.

Comentaris